Konya Merkezde büyük operasyon! Kömür çuvallarından çıktı, 13 kişi tutuklandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya'ya uyuşturucu getiren zehir tacirleri ve piyasaya uyuşturucu sürmek isteyen sokak satıcılarına yönelik yürüttüğü başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Narkotik Ekiplerinin yaptığı çalışmalarda on binlerce adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 13 zehir taciri ve sokak satıcısı tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu sürmek isteyen zehir tacirleri ve sokak satıcılarına göz açtırmıyor. Narkotik ekiplerince Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinde bir çok adrese şok operasyonlar düzenlenirken, Karatay ilçesinde bir evin müştemilat kısmında kömür çuvallarının arasında zulalanmış on binlerce adet uyuşturucu hap polisin dikkatinden kaçmadı.

konya-merkezde-buyuk-operasyon-13-kisi-tutuklandi-1.jpg

KÖMÜR ÇUVALLARINDAN ÇIKTI

Narkotik Ekiplerince yapılan saha çalışmaları neticesinde Karatay ilçesi Erler Mahallesi'nde bir ikamete operasyon düzenlendi. Evde yapılan detaylı aramanın ardından polis ekipleri evin müştemilatında bulunan kömür çuvalları arasındada aramalarına devam etti. Yapılan aramalarda paketler halinde zulalanmış vaziyette toplam 29.800 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

konya-merkezde-buyuk-operasyon-13-kisi-tutuklandi-2.jpg

SELÇUKLU VE MERAM'DA DA ARAMA YAPILDI

Öte yandan Narkotik Ekipleri tarafından Selçuklu ve Meram ilçelerinde yapılan operasyonlarda bir çok ev, iş yeri ve araçta yapılan aramalarda 2 kilo gram esrar maddesi, 14 bin adet sentetik ecza, bir miktar metamfetamin ve eroin maddesi ile 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve suç geliri 313.150 TL ele geçirilerek el konulurken, toplam 16 şüpheli gözaltına alındı.

konya-merkezde-buyuk-operasyon-13-kisi-tutuklandi-3.jpg

13 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan 16 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından adliyeye sevk edilirken toplam 13 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konya-merkezde-buyuk-operasyon-13-kisi-tutuklandi-4.jpg

konya-merkezde-buyuk-operasyon-komur-cuvallarindan-cikti-13-kisi-tutuklandi-1.jpg

konya-merkezde-buyuk-operasyon-komur-cuvallarindan-cikti-13-kisi-tutuklandi-2.jpg

Konya Merkezde büyük operasyon! Kömür çuvallarından çıktı, 13 kişi tutuklandı

Konya Merkezde büyük operasyon! Kömür çuvallarından çıktı, 13 kişi tutuklandı

Etiketler :