• Haberler
  • Konya
  • Konya merkezde hafif şiddette kar yağışı başladı

Konya merkezde hafif şiddette kar yağışı başladı

Konya'da sıcaklık değerleri -4 dereceye kadar düştü. Salı gününden itibaren beklenen kar yağışı şu saatlerde kendini göstermeye başladı. Konya'nın merkezinde hafif şiddette kar yağışı başladı.

Konya merkezde hafif şiddette kar yağışı başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye, haftanın ilk gününden sonra balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine girdi.

Konya'da hafta başından itibaren düşen sıcaklık değerleri, dün gece saatlerinde -4 dereceye kadar indi. Hava sıcaklıklarındaki azalmayla birlikte yurdun büyük bir bölümünde görülen kar yağışları an itibariyle Konya'da da kendini göstermeye başladı.

Tahminlere göre Konya’da Perşembe günü güneşli bir hava olacak ama sıcaklık değerleri gece -4, gündüz ise 4 derece seviyesinde görülecek. Cuma ve Cumartesi günlerinde ise Konya'da yoğun sis bekleniyor.

İşte Konya’da önümüzdeki beş gün için beklenen değerler:

adsiz-012.png

Seyfullah Koyuncu / Yeni Haber

Bakmadan Geçme