Konya Merkezdeki sıhhi tesisatçı hayatının yanlışını yaptı

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuyla ve uyuşturucu satıcılarıyla mücadelesine devam ediyor. Saha çalışmalarını ara vermeden devam eden Narkotik ekipleri gelen ihbar üzerinde bir sıhhi tesisatçıya operasyon düzenledi. Çeşit çeşit uyuşturucunun yakalandığı tesisatçıda 5 kişi gözaltına alındı.

Konya’da Narkotik ekiplerine ihbar Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi’nden geldi. Gelen ihbara göre Hulusi Baybal Caddesi’nde yer alan sıhhi tesisatçıda uyuşturucu kullanılıyor ve uyuşturucu satışı yapılıyordu. Polis ekipleri ihbarı değerlendirmek üzere harekete geçti.

uresin-mekanik.jpg

TEMİZLİK DEVAM EDİYOR ÇEŞİT ÇEŞİT UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ !

Polis ekipleri bir süre bölgeyi kıskaca aldı. Yapılan araştırmalarının ardından operasyon için düğmeye basan ekipler sıhhi tesisatçıda Sefa T., Orhan G., Mustafa G., Muhammed Üresin ve Osman Arıca isimli şahısları uyuşturucu kullanırken suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. İş yeri içerisinde arama yapan ekipler bir miktar metamfetamin ve bir miktar bonzai ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

uresin-mekanik-2.jpg

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili iş yerinde uyuşturucu kullanırken yakalanan Sefa T., Orhan G. ve Mustafa G. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. İş yerinde yakalanan aynı zamanda iş yeri sahibi olduğu öğrenilen Muhammed Üresin ve yanındaki Osman Arıca’nın ise uyuşturucu kullanmanın yanı sıra torbacılık diye tabir edilen uyuşturucu satıcılığı yaptıklarının tespit edilmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen Muhammed Üresin ve Osman Arıca isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :