Konya Milli maç bekliyor

A Milli Takım Türkiye UEFA EURO Elemeleri’nde iki maçını geride bıraktı. Türkiye Haziran ayında Galler’i Samsun’da konuk edecek . Futbolseverler 8 Eylül’deki Ermenistan maçının ise Konya’da oynanmasını talep ediyor.
Konya Milli maç bekliyor

Konyalı sporseverler Milli Takımı şehre davet ediyor. A Milli Takım UEFA EURO Elemeleri’nde Ermenistan ve Hırvatistan maçları sonrası grupta 3 puanla 3.sırada yer aldı. Kırmızı beyazlılar 19 Haziran’da oynayacağı Galler maçı Samsun’a verilirken, Konyalı futbolseverler 8 Eylül’deki Ermenistan maçının şehirlerinde oynanmasına talip. Konya Stadyumu daha önce Millilere uğur getirdi

sira-konyada.jpg

FRANSA MAÇI AKILLARDA
Yıllar sonra İstanbul dışına çıkan ve Anadolu’da hak ettiği ilgili gören Kırmızı Beyazlılar, 13 Ekim 2015’te İzlanda’yı Konya’da konuk etmiş ve 89. Dakikada Selçuk İnan’ın harika golü sonrası tarih yazılmıştı. Tarih 9 Haziran 2019’u gösterdiğinde ise A Milliler burada Fransa’yı konuk etmiş ve 2-0’lık galibiyetle ilk defa Horozlar devirilmişti. Konya Medaş Stadyumu’nda rakipler için zorlu ambiyans oluşuyor.

 Muhabir
Etiketler :