Konya'nın bu ilçesinde neler oluyor? Bir genç daha canına kıydı!
Konya'nın ilçesi son zamanlarda intihar olaylarıyla gündemde. Bir genç daha yaşamına son verdi.
Konya'nın Çumra ilçesinden bir intihar haberi daha geldi. Geçtiğimiz günlerde 17 yaşındaki Yusuf Kazak hayatını kaybetmişti.
Çumra'dan bir gencin daha acı haberi geldi. Çumra'nın Büyükaşlama Mahallesi'nde yaşayan Nirgül Arpa, yaşaıma son verdi. Genç kızın vefatı sevenlerini yasa boğdu.
'NE OLUYOR BU GENÇLİĞE'?'
İntiharların ardından ilçede taziye ve diğer paylaşımlar şu şekilde oldu;
“Çumramızda iki gündür yaşanan üzücü olaylar yüreğimizi yakıyor… Ne oluyor bu gençliğe? Sevgi bir kişiye sığmaz; hayat bir insana bağlı kalacak kadar değersiz değildir. Bir anlık karanlık, bir ömre mal olmasın.”
“Büyükaşlama Mahallemizden, Halis Arpa’nın kıymetli kızı Nirgül Arpa vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli olsun.”
Bakmadan Geçme

