Konya sağlıkta çıtayı iyice yükseltti! Bir yatırım daha...

Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete kazandırılan "Bedir Sosyal Tesisi" bünyesinde hizmet verecek olan "Selçuklu 71 No'lu Aile Sağlığı Merkezi" ve Selçuklu 4 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu" açılışı gerçekleştirildi.
Konya sağlıkta çıtayı iyice yükseltti! Bir yatırım daha...

Selçuklu Belediyesi’nin Bedir Mahallesine kazandırmış olduğu Selçuklu 71 No'lu Aile Sağlığı Merkezi ve Selçuklu 4 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun açılışı Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın katılımlarıyla yapıldı. Programın açılış konuşmalarını yapan Başkan Pekyatırmacı, şu sözlere yer verdi; “Bugüne kadar Selçuklumuza bir çok sayıda sosyal tesis sağlık tesisi, spor tesisi, eğitim tesisi kazandırdık. Kazandırmaya da devam ediyoruz. Bedir Sosyal Tesisimiz, son dört yıl içerisinde Selçuklumuza kazandırdığımız beşinci sosyal tesisimiz olacak. Burada aile sağlığı merkezimiz ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonumuzda bulunuyor. Bedir Mahallemizin hem sosyal tesis anlamında hem de sağlık tesisi anlamında böyle bir yatırıma ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı çok fonksiyonlu, modern bir sosyal hizmetle taçlandırmış olduk.”

konya-saglikta-citayi-iyice-yukseltti-bir-yatirim-daha.jpg

‘ÇOK BÜYÜK DEĞER KATACAK’

Yapımı tamamlanan tesisin bölgeye çok büyük değer katacağını ifade eden Pekyatırmacı, “Bodrum, zemin, birinci ve ikinci kat olmak üzere dört katlı olarak inşa edilen sosyal tesisimiz, 2264 metrekare alana sahip. Belediyemize maliyeti güncel rakamlarla 25 milyon Türk Lirası. Bu tesisimiz vatandaşlarımızın sağlık ihtiyacını karşılayacak ve bölgemize çok büyük bir değer katacak. Hemşerilerimiz burada hem sağlık hizmetlerinden hem de aile gelişim hizmetlerinden yararlanabilecekler. Ayrıca sosyal aktivite ve spor faaliyetlerini de burada gerçekleştirebilecekler. Sosyal tesisimizin bölgemize, Selçuklumuza ve Konyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

konya-saglikta-citayi-iyice-yukseltti-bir-yatirim-daha-001.jpg

konya-saglikta-citayi-iyice-yukseltti-bir-yatirim-daha-002.jpg

 Muhabir
Etiketler :