Konya Şehir Hastanesi o soruna neşter vurdu!

Onlarca poliklinik, yataklı tedavi ünitesi ve geniş hizmet ağıyla Konya halkına hizmet veren Konya Şehir Hastanesi, otopark problemine çözüm buldu. Yeni uygulamayla vatandaşın mağduriyeti giderildi.
Konya Şehir Hastanesi o soruna neşter vurdu!

Anadolu’nun en büyük hastanelerinden biri olan Konya Şehir Hastanesi, kangren haline gelen soruna neşter vurdu. İçinde yüzlerce metre yaya yolu olan ve külliye görünümünde bir yerleşkeye sahip olan Konya Şehir Hastanesi’ne gelen hastalar ve yakınları için en büyük sorunlardan biri otopark sorunuydu. Hastane yönetimi, aldığı önlemle bu soruna neşter vurdu.

konya-sehir-hastanesi-o-soruna-nester-vurdu.jpg

“ARACINI PARK EDEN BİR DAHA BULAMIYORDU”

Yeni uygulamadan duyduğu memnuniyeti paylaşan Yeni Haber Gazetesi Yazarı, Araştırmacı Ömer Tokgöz, “Çok güzel biçimde kapalı otoparklar var, yalnız bir şehir efsanesi olarak insanlar muayene ve tedavi sonrası otoparka indiklerinde bir türlü araçlarını bulamıyor. Önlem olarak bulundukları yeri cep telefonu ile çekiyorlar ancak yine bulamıyorlar. Sebebi, girdikleri otopark bloku ile asansör ile indikleri blokların farklı olması ya da giriş asansörü ile iniş asansörünün konumunun farkı.

konya-sehir-hastanesi-o-soruna-nester-vurdu-001.jpg

Zaman zaman onlarca araç içinde 700-800 metre yürüyorlar, dönüp tekrar çıkıyorlar. Ben de böyle 3 kez otoparka inip çıkarak aracımı bulabildim. Şimdi önlem olarak en sondaki kapalı otoparka giriyor ve öyle çıkıyorum. Hastane bahçesinde bu yüzden herkes boş gördüğü her yere korsan park yapıyor ve bu da karmaşaya yol açıyordu ve trafik kilitlenip kalıyordu. Hastane yönetimi buna önlem almış ve her yere öncelikle dubalar koymuş. İlave olarak esnek plastik dubalar ve şerit çekerek yolun sağında ve solunda gayri nizami parklara son verilmiş, yerinde bir çalışma olmuş” ifadelerine yer verdi.

konya-sehir-hastanesi-o-soruna-nester-vurdu-002.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :