Konya Şehir Hastanesine taksi durağı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Konya Şehir Hastanesi ulaşımına Konya Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeci esnafından 20 araçlık destek geldi.
Konya Şehir Hastanesine taksi durağı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Konya Şehir Hastanesi ulaşımına Konya Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeci esnafından 20 araçlık destek geldi.

Konya Şoförler Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın talebi ile Konya Büyükşehir Belediyesi UKOME kararı ile Konya şehir Hastanesine taksi durağı kurulması kararı alındı. 

konya-sehir-hastanesine-taksi-duragi-3.jpg

Alınan kararın ardından oda üyesi esnaftan başvuru talebi alındı. 700 taksici esnafından 196 esnaf şehir hastanesinde çalışmak için müracaatta bulundu. Müracaatta bulunan esnaf içerisinden hafta sonu noter huzurunda çekiliş yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Konferans Salonunda gerçekleştirilen çekilişe başvuru yapan esnaf katıldı.

7. Noter huzurunda yapılan çekilişte 20 asil, 20 yedek olmak üzere esnaf belirlendi. 20 esnaf Şehir Hastanesinde çalışma hakkı kazandı.

 Oda Başkanı Ahmet Şen, Şehir Hastanesi'nde 20 taksinin çalışacağını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Odanın talebi üzerine Şehir Hastanesi taksi durağının mevcut taksilerden belirlenmesi konusunda gösterdiği hassasiyete değinen Başkan Şen, "Pandemi döneminde sıkıntılı bir dönemden geçen taksici esnafının Şehir Hastanesinde çalışma imkanı sağladığı için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a, esnaf adına teşekkür ediyorum" dedi.

konya-sehir-hastanesine-taksi-duragi-2.jpg

Şeffaf bir çekiliş gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Şen, "Konya Şehir Hastanesi bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Sağlık üssü olan Şehir Hastanesi'nin ulaşım sorunun ortadan kaldırılması adına tüm kurumlar üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Biz Şoförler Odası olarak Şehir Hastanesi'nde kurulacak olan taksi durağı için esnafımızdan talep topladık. 196 esnafımız Şehir Hastanesi'nde çalışmak için odamıza başvuruda bulundu. Noter huzurunda yapılan çekilişte 20 esnafımız şehir hastanesinde çalışma hakkı kazandı. 20 esnafımızı da yedek olarak belirledik" dedi.

Noter huzurunda yapılan çekilişte pandemiyle ilgili yoğun tedbirler alındığı gözden kaçmadı, çekilişi izleyen esnaf şeffaf bir uygulama olduğu için Başkan Ahmet Şen'e teşekkür etti.