Konya stada akın edecek! Konyaspor'un Ankaragücü maçına yoğun ilgi! Bakın kaç bilet satıldı?

Konyaspor'un Süper Lig'in 25. haftasında yarın sahasında oynayacağı Ankaragücü maçına yoğun ilgi var. Biletler hızla tükenirken şehirde de maç atmosferi sağlandı.
Konya stada akın edecek! Konyaspor'un Ankaragücü maçına yoğun ilgi! Bakın kaç bilet satıldı?

Süper Lig'de zorlu bir sezon geçiren ve geride kalan 24 haftada yalnızca 4 kez kazanabilen Konyaspor topladığı 22 puanla ateş hattında bulunuyor. 19. sırada yer alan ve sezonu küme düşmeden tamamlamayı hedefleyen Anadolu Kartalı kalan 14 maçta olabildiğince fazla puan toplayıp ateş hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Devre arası trasfer döneminde eksik bölgelere takviyeler yaparak kadrosunu güçlendiren yeşil beyazlı yöneticiler ayrıca şehirde iş ve siyaset dünyasından onlarca isimle görüşerek bütünleşme çağrısında bulunuyor.

ANKARAGÜCÜ MAÇI ZAFERİN BAŞLANGICI OLACAK!

Yeni transferlerle güçlenmiş kadrosuyla yarın Süper Lig'in 25. hafta maçında sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek olan Konyaspor, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak güzel günlere start vermeyi hedefliyor. Yarın Büyükşehir Belediye Stadyumumda saat 16.00'da başlayacak karşılaşma öncesi taraftarlar maç biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.

konyaspor-ankaragucu-mac.jpg

UZUN SÜRE SONRA BİR İLK!

Passolig satışlarında Anadoluda zirvede yer alan, yıllardır da tribün doluluğunda üst sıralarda bulunan Konyaspor taraftarı Ankaragücü maçında rekor kıracak. Yeşil beyazlı futbolseverler, bu karşılaşmada uzun süre sonra bir ilki gerçekleştirecek. Şehirdeki birlik çağrısı sonrası biletlere yoğun ilgi gösteren Konyasporlu futbolseverlerin, sadece bu maç için 15 binin üstünde bilet aldığı öğrenilirken rakamın kombineler dahil 21 bin 600'e ulaştığı belirtildi. Kuzey Alt, Doğu Alt ve Batı Alt biletlerinin tükentiği, Doğu Üstte ise az bir yer kaldığı bilgisine ulaşıldı. Ankaragücü taraftarı da kendilerine ayrılan 2 bin 163 kişilik deplasman tribünün biletlerini tükettiği kaydedildi.

konyaspor-bilet-kuyrugu.webp

ŞEHİR BÜTÜNLEŞTİ #KENETLENBAŞKAKONYASPORYOK

Konya'da Ankaragücü maçı öncesi şehir kenetlenmiş durumda. Yeşil beyazlıların sosyal medya hesabından #KENETLENBAŞKAKONYASPORYOK hashtagi yoğun ilgi görürken taraftarlar da bu tag ile paylaşım yapmaya devam ediyor.

kenetlenbaskakonyasporyok.jpg

CADDELER BAYRAKLARLA DONATILDI

Öte yandan yeşil beyazlı yöneticiler Konya'da belirli caddelerde şehri bayraklarla donattı. Ankara yolunda Konyasporlu futbolcuların görsellerinin yer aldığı bayraklar yol boyunca süslendi.

TARAFTARLAR KONVOY YAPACAK

Konyasporlu taraftarların yarın maç öncesinde takımı tesislerde meşalelerle karşılayarak stadyuma kadar konvoy eşliğinde takip edeceği ve destek vereceği öğrenildi.

konyaspor-taraftari-mesale.jpg

Etiketler :