Konya Store’dan 100.yıla özel indirim

Konyaspor’un 100. yılına özel düzenleyeceği festival öncesinde, Konya Store, bir çok tişört ürününde indirime gitti. 20 Haziran’a kadar sürecek olan büyük indirime yoğun ilginin olması bekleniyor.
Konya Store’dan 100.yıla özel indirim

Konyaspor’un 100. yılına özel düzenleyeceği festival öncesinde, Konya Store, bir çok üründe indirime gitti. 20 Haziran’a kadar sürecek olan büyük indirime yoğun ilginin olması bekleniyor.
11 ile 19 Haziran arasında Konyaspor’un 100.yılına özel olarak düzenlenecek festival öncesi Konya’da hareketlilik devam ediyor.  Mart ayında gerçekleştirilen Gala gecesi ile 100. yıl etkinliklerine start veren yeşil-beyazlı kulüp, 9 gün sürecek festivalin hazırlıklarını tamamladı. Stadyum içerisi ve dışarıdaki etkinlik alanında düzenlenecek konserlerle renklenecek 100. Yıl Festivali'nin açılış ve kapanışında ise ışık ve lazer şovlarla mapping gösterimleri yapılarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşatılacak. Bir çok sanatçının yer alacağı festival alanında ise onlarca alışveriş ve gıda standı lunapark ve panayır alanları ile taraftarların tüm zamanlarını eğlenerek geçirmeleri sağlanacak. Stadyum içi konserler biletli, festival alanı konserleri ise halka açık olacak. Bu gelişmelerden sonra Konya Store, yeşil-beyazlı takımın lisanslı tişörtlerinde 100.yıl festivali için özel indirime gitti.

En düşük indirimli Konyaspor ürünü 35 TL'den satışa çıkacak. Öte yandan, çocuklara da özel indirimlerin yapılacağı  belirtildi.(Spor Servisi)

5-530.jpg6-360.jpg