Konya Tarım Fuarı’nda stantları yoğun ilgi görüyor! Ömürlük garanti veriyorlar

Konya’da 5-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen tarım fuarında Jamaş A.Ş. ile birlikte yer alan FLZ Otomotiv’in İşletme Sahibi Filiz Kasapoğlu, yoğun ilgi gördüklerini söylerken, jantlarda ömürlük garanti verdiklerini dile getirdi.
Konya Tarım Fuarı’nda stantları yoğun ilgi görüyor! Ömürlük garanti veriyorlar

Konya Tarım Fuarı’na özel kampanya yaptıklarını ve fiyatların müşterileri memnun ettiğini belirten FLZ Otomotiv İşletme Sahibi Filiz Kasapoğlu “İlk Tarım Fuarı deneyimim. Ziyaretlere çok gelmiştim. Bu sene Jamaş A.Ş. ile birlikte fuara katılım sağladım. Güzel bir deneyim oldu. Yoğunluk çok güzel. Müşterilerin indirim beklentileri var. Buraya özel ekstra bir şeyler olsun istiyorlar. Bizler de fuara özel kampanya yapıyoruz. Zirai grupta lastik ve jantı set halinde veriyoruz. Ayrı da olsa aynı da olsa ekstra uygun fiyat veriyoruz. Müşterilerimiz de geçen senenin fiyatlarını verdiğimizi gördüklerinde mutlu oluyorlar. Jamaş Jant üretici firmanın fabrika standı olması dolayısıyla uygun fiyat verebiliyoruz. Bayi değil, direkt üreticinin standı olduğu için kampanya yapıyoruz.” dedi.

flz-jamas-2.jpg

‘ÖMÜRLÜK GARANTİ VERİYORUZ’

Filiz Kasapoğlu, “Yıllık değil ömürlük garanti veriyoruz. Jantınızda çatlama, kırılma, hava kaçırma gibi olay yaşandığınızda 1-2 yıl gibi değil ömürlük garanti veriyoruz. FLZ Otomotiv olarak da Jamaş Jant'ı kullanıyoruz ve birlikte hareket ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

flz-jamas-6.jpg

FARKLI JANT ÇEŞİTLERİ BULUNUYOR

Bünyelerinde özelliklerine göre farklı jant çeşitleri olduğunu belirten Filiz Kasapoğlu, “Fuarda setli halde lastik jant tanıtıyoruz. Tarım ve zirai jantlarını sergiliyoruz. Binek araç lastik jantıyla zirai lastik jantı arasında çok fark var. Çiftçinin tarlaya girerken istediği alanlar da farklı oluyor. Ona göre de jantlar değişiyor. O yüzden burada ona göre lastik veriyoruz. Burada biraz daha ayrıntı oluyor. Desenleri de, özellikleri de farklı oluyor. Tonajları da birbirinden ayrı. Bunları göstererek misafirlerimize tanıtıyoruz.” dedi.

flz-jamas-3.jpg

‘FUARA İLGİ HAYLİ FAZLA’

Konya Tarım Fuarı’nın diğer fuarlara göre yoğun ilgi gördüğünü de belirten Filiz Kasapoğlu, “Şehir dışından gelen birçok misafirle tanıştık. Reklamı seviyorum. Sosyal medya hesaplarımda da sık sık paylaşım yapıyorum. Ziyarete gelenler standımızı da ziyaret ediyor. İlgi ve alakadan gayet memnunuz. Gelecek Pazartesi'den itibaren ciddi bir lastik ve jant satışımız olacak. Ön randevu aldığımız müşterilerimiz oldu. Dünyanın üçüncü büyük fuarındayız. Konya Tarım Fuarı'na ilgi hayli fazla. Konya'da gerçekleştirilen diğer fuarları da gezdim ama bu fuar bir başka. Kalan günlerde de aynı yoğunluğu bekliyoruz. Standımız ikinci holün girişinde yer alıyor. Tüm misafirlerimizi standımıza bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

flz-jamas-1-haber.jpg

flz-jamas-5.jpg

flz-jamas-4.jpg

Etiketler :