Konya Tarım ve Orman Müdürlüğüne tanıdık bir isim atandı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Duran Seçen atandı.
Konya Tarım ve Orman Müdürlüğüne tanıdık bir isim atandı

Kırşehir'in gelmiş geçmiş en başarılı Tarım ve Orman Müdürlerinden olan Duran Seçen, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Konya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne getirildi.

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlandı. Karara göre çok sayıda Tarım ve Orman Müdürünün ataması gerçekleştirildi. Atama yapılan iller arasında Kırşehir de yer aldı. Kırşehir'in en başarılı Tarım ve Orman Müdürleri arasında yer alan Duran Seçen, Konya Tarım ve Orman Müdürü oldu.Kırşehir'in Tarım ve Orman Müdürü ise Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç atandı.

Konya Tarım ve Orman İl Müdürü Duran Seçen Kimdir?

1974 yılında Kırşehir Merkeze Bağlı Ulupınar Köyünde doğdu.

Ulupınar Yunus Emre İlköğretim Okulu ve Ankara Kurtuluş Lisesi'nden, 1995 yılında ise Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu.

1997 yılında İstanbulda göreve başlayan Duran Seçen, 2001 yılında itibaren halen Kırşehir de Ziraat Mühendisi, Şube Müdürü ve Proje Birim Sorumlusu olarak görev yaptı.

Memuriyet hayatı boyunca Tarım ve Orman Bakanlığımızın açmış olduğu birçok hizmet içi eğitim kursuna katıldı. Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Valilerimiz tarafından birçok Teşekkür Belgesi ve Takdir Belgesi ile ödüllendirildi. 23.06.2021 tarihinde Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başladı. Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi Konya'ya görevlenlendirildi. Duran Seçen evli ve iki çocuk babasıdır.

Etiketler :