Konya Teknik Üniversitesi’nde tanıtım ve rehberlik günleri başlıyor

Konya Teknik Üniversitesi, şehrin merkezinde bulunan tarihi binasında yer alan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde 2-3-4 Ağustos tarihlerinde aday öğrenciler için “Tanıtım ve Rehberlik Günleri” düzenliyor.
Konya Teknik Üniversitesi’nde tanıtım ve rehberlik günleri başlıyor

Konya Teknik Üniversitesini tercih etmek isteyen aday öğrenciler, “Tanıtım ve Rehberlik Günleri’nde alanında uzman akademisyenlerden ilgi duydukları bölüm ve fakülteler hakkında bilgi edinebilecek.

Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Binasında oluşturulan tercih masalarında görev alan rehber öğretmen ve uzman akademisyenler, Üniversitenin puan ve sıralamaları, bölümleri ve programları hakkındaki detaylı bilgileri aday öğrencilerle paylaşacak.

ktun-tanitim-ve-rehberlik-gunleri-basin-bulteni-4.jpg

Üniversite adayı öğrenciler ayrıca, Alaaddin Durağından kalkacak servisler ile Konya Teknik Üniversitesinin Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesin, Mimarlık ve Tasarım Fakültesini, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek üniversiteyi daha yakından tanıma fırsatı elde edecek.

rektor-prof-dr-babur-ozcelik.jpg

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Üniversite adayı öğrencileri Konya Teknik Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaya davet ederek aday öğrencilere yönelik yayınladığı mesajda şu ifadeleri kulandı;