Konya temmuz ayında dün gece dondu!

Konya'da gece sıcaklıklarının bazı bölgelerde tek haneli değerlere düştüğünü belirten Kuttusi Demir, ilerleyen günlerde de gecelerin serin geçeceğini söyledi.

Konya'da yaz mevsiminin en sıcak günlerinin yaşandığı temmuz ayında gece sıcaklıkları şaşırttı. WeatherX Türkiye Bölgesel Tarım Temsilcisi Kuttusi Demir, bazı bölgelerde sıcaklıkların tek haneli değerlere kadar düştüğünü belirterek önümüzdeki günlerde gecelerin serin geçmeye devam edeceğini ifade etti.

‘TEMMUZ DEĞİL, MART GECESİ’

Kuttusi Demir, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Dün gece buz gibi bir gece oldu. Tek haneli değerleri gören konumlar var. İstasyonun olmadığı çoğu konumda da tek haneler görülmüştür.  Bu gecede buz gibi geçmeye aday. 

Ay sonuna kadar gece sıcaklıkları 1-2 derece yükselse de yinede üşütecek. Sanırsın temmuz değil, bir mart gecesi."

Konya temmuz ayında dün gece dondu!

Özel Haber

Bakmadan Geçme