Konya Valiliğinden 15 Temmuz açıklaması

Valilik, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla, farklı kurum ve kuruluşlarca organizasyon düzenleneceğine ilişkin gayriresmi ilanlara itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.
Konya Valiliğinden 15 Temmuz açıklaması

Konya Valiliği tarafından, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin yıl dönümü için, farklı kurum ve kuruluşlarca organizasyon düzenleneceğine ilişkin gayriresmi ilanlara itibar edilmemesi gerektiği duyuruldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin yıl dönümünde "15 Temmuz ruhu"nun ve mücadelesinin canlı tutulması amacıyla tüm vatandaşların katılabileceği bir organizasyon düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların veya çeşitli kurum ve kuruluşların sosyal medya üzerinden veya farklı şekillerde ilan ettikleri, planladıkları organizasyonların, başta güvenlik ve trafik olmak üzere olumsuzluklara yol açabileceği kaydedildi.

15 Temmuz ile ilgili programın netleşmesinin ardından kamuoyuna Valilik tarafından duyurulacağı, gayriresmi ilanlara ve münferit çağrılara itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.

Kaynak: