Konya'da 2 katlı kerpiç binada göçük! 3 ölü

Konya'nın Karatay ilçesinde 2 katlı kerpiç bina çöktü, enkaz altında kaldığı öne sürülen 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı. Göçük altında kalan üç kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Konya'da 2 katlı kerpiç binada göçük! 3 ölü

Konya'nın Karatay ilçesinde 2 katlı kerpiç bina çöktü. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici'den alınan bilgiye göre enkaz altında kaldığı öne sürülen, bir babaanne ve iki torundan oluşan 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 

yeni-haber-fotogaleri-015.jpg

Konya'nın Karatay ilçesinde kerpiç bir evde meydana gelen göçükte enkaz altında kalanların olduğu yönündeki ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akçeşme Mahallesi Akçeşme Sokağı'ndaki kerpiç evde, sabah karşı henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi.

yeni-haber-video-028.jpg

Çevredekilerin evde enkaz altında kalanların olduğu yönündeki ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici'den alınan bilgiye göre enkaz altında kaldığı öne sürülen, bir babaanne ve iki torundan oluşan 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 

konyada-gocuk-ihbari-1.jpg

konyada-gocuk-ihbari-2.jpg

konyada-gocuk-ihbari-3.jpg

SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER