Konya Seydişehir'de 342 adet tarla cazip fiyata kiraya verilecek

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 342 adet tarla açık teklif usulü ile kiraya verilecek. Kiraya verilecek tarlalar hangi mahallede, yüzölçümleri ne kadar, yıllık kira bedeli kaç lira? Detaylar haberimizde...
Konya Seydişehir'de 342 adet tarla cazip fiyata kiraya verilecek

Konya'da mülkiyeti Seydişehir Belediye Başkanlığına ait, Bostandere, Muradiye, Kuran, Karabulak, Aşağıkaraören, Başkaraören, Ortakaraören, Boyalı, Taşağıl, Gökçehüyük, Tepecik, Tol, Mesudiye, Karacaören, Yaylacık, Gevrekli, Dikilitaş, Irmaklı, Bükçe, Çavuş, Susuz, Ketenli mahallelerinde 342 adet tarla açık teklif usulü ile kiraya verilecek.

Kiraya verilecek taşınmazlarla ilgili detaylar şu şekilde:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda ada/parsel ve adresleri yazılı olan taşınmazlar, 2886 Sayılı Yasanın 45. Maddesi gereğince açık artırma ihale usulü ile kiraya verilecektir.
2- İhale, 18.10.2023 Çarşamba günü ve 19.10. 2023 Perşembe günü saat 10.00’da başlayıp aşağıda çizelgede yazılı olan gün ve saatlerde Encümen huzurunda, Belediye Düğün salonunda yapılacaktır. İhalenin herhangi bir nedenle yapılamaması ve istekli çıkmaması halinde ihale bir hafta sonra aynı yer, gün ve saatte yapılacaktır.
3- İhale ile ilgili şartname Belediyemiz İmar Müdürlüğünde, mesai saatleri içerisinde görülebilir.
4- Belediyemiz Encümeni (İhale komisyonu) İhaleyi Haddi Layık bulmadığı takdirde yapıp yapmamakta veya bir başka tarihe ertelemekte tamamen serbesttir.

Söz konusu taşınmazların yer aldığı mevkiler ve yüzölçümü bilgileri şöyle:

konya-seydisehirde-342-adet-tasinmaz-ihale-edilecek.png

İLANA DAİR DETAYLI BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :