Konya’da açgözlü hırsızların çaldıkları şok etti

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlara göz açtırmıyor. Bir evden 10 bin TL değerinde eşya çalınması üzerinde harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmalarda 2 şüpheliyi kısa sürede yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı bir çalışmaya daha imza attı. Meram İlçesi Kovanağzı Mahallesinde bir vatandaşın evine hırsız girdiği ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık yapılan evdeki tüm kanıtları, sokak ve güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları tespit etti.

Girdikleri evden 10.000 TL değerinde TV, Halı, Ev Eşyası ve Süs eşyası çalan, 17 adet suç kaydı olan Ali Aytekin (35) ve 8 adet suç kaydı olan Salih Aytekin (31) yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 1 adet soba, süs eşyaları, dörtlü ocak ve 1 adet battaniye bulunarak müştekisine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin kardeş olduğu öğrenildi.

Konya’da açgözlü hırsızların çaldıkları şok etti

Konya’da açgözlü hırsızların çaldıkları şok etti

Etiketler :