Konya'da aile dramı...17 yaşındaki ikizler amca katili oldu

Konya'nın merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'nde büyük bir aile dramı yaşandı. M.M. ve ikizi H.M amcalarını öldürdükleri gerçekçesiyle tutuklandı.
Konya'da aile dramı...17 yaşındaki ikizler amca katili oldu

Konya'nın merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'nde büyük bir aile dramı yaşandı.

DHA'da yer alan habere göre olay, çarşamba günü gece saatlerinde merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi'nde meydana geldi.

Yasin Mutlu, iddiaya göre ikiz yeğenleri M.M. ve H.M.'ye henüz bilinmeyen nedenle taşla saldırdı. İkizlerden M.M. ise yanındaki bıçağı çıkararak amcasına karşılık verdi. M.M.'nin savurduğu bıçak amcasının sol bacağına isabet etti. Yaralanan Mutlu, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Mutlu, bir gün sonra hayatını kaybetti.

konyada-aile-drami-17-yasindaki-ikizler-amca-katili-oldu-001.webp

İkizler M.M. ve H.M., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İkizler ifadelerinde, amcalarından sürekli ölüm tehdidi aldıklarını ileri sürdü. Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ikizler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-aile-drami-17-yasindaki-ikizler-amca-katili-oldu.webp

AMCASI ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORDU

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre bıçağı kullandığı belirlenen ikiz kardeşlerden M.M ifadesinde amcasının sürekli olarak 'Sizi öldürteceğim' diyerek tehditlerde bulunduğunu ileri sürdü. M.M., "Sürekli bizi aşağılayıp ölümle tehdit ediyordu. Alanya'da yaşayan amcamızı son kez görüp, uğurlamak için aşağıya indiğimizde amcam taşla bize saldırdı. Kendimizi korumak için bıçağı salladım" dedi.

konyada-aile-drami-17-yasindaki-ikizler-amca-katili-oldu.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :