Konya’da AK Partili Başkan istifa etti

AK Parti Ereğli Gençlik Kolları İlçe Başkanı Özal Korkmaz, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Konya’da AK Partili Başkan istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Korkmaz, yaptığı açıklamasında; "Yaklaşık 2,5yıldır “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasında İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini her daim büyük bir onur duyarak yaptım" dedi. Özal Korkmaz, açıklamasının tamamında; "Partimizde kademe fark etmeksizin aldığım her görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elimden gelen gayreti gösterdim. Görevde bulunduğumuz 2,5 sene içerisinde tevazu, samimiyet gayret anlayışıyla çalıştık.

Geldiğimiz bu süreçte İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden müsaademi istemiş bulunmaktayım. Bu vesileyle birlikte bu davada yol arkadaşlığı yapan beni yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerime sonsuz teşekkür ediyorum.

Şahsıma bu görevin verilmesinde başta Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Eyüp Kadir İnan’a, İl Başkanımız Hasan Angıya, önceki Dönem Milletvekilimiz Halil Etyemez'e, MKYK Üyemiz Abdullah Said Kıyak'a, İl Başkanımız İbrahim Kelek'e ,Beraber Çalışma fırsatı bulduğumuz Önceki Dönem İlçe Başkanımız Zübeyir Dursun'a , İlçe Başkanımız İbrahim Erol’a Ereğli İlçe Teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte ihmal ettiğim ve benden asla desteğini esirgemeyen aileme özellikle teşekkür ediyorum. Varsa hakkım sizlerde benden yana helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

 Editör