Konya’da AK Partili isimlerden peş peşe istifalar!

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya teşkilatında 6 ilçe başkanı istifa etti.
Konya’da AK Partili isimlerden peş peşe istifalar!

İlk istifa haberi AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’ndan gelmişti. Akşehir’in ardından, Kadınhanı İlçe Başkanı İrfan Karaca ve Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin de istifa etti. Kulislere göre, Ilgın İlçe Başkanı Ömer Apil, Hüyük İlçe Başkanı Muammer Karaaslan ve Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’un da görevlerinden istifa etmeleri bekleniyor. Edinilen bilgilere göre İlçe başkanları, Belediye Başkanı Aday Adayı olacakları için istifa ettiler.

AKŞEHİR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti Akşehir ilçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, açıklamasında; "Saygıdeğer hemşerilerim, Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

abdurrahman-cardakoglu-001.jpeg

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz. Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla" ifadelerini kullandı.

KADINHANI İLÇE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

AK Parti Kadınhanı ilçe Başkanı Irfan Karaca, açıklamasında şunları kaydetti: "Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye'nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Kadınhanı ilçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik.

baskani-irfan-karaca-001.jpg

Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere Konya İl Başkanımız Sayın Hasan ANGI, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY, Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, Birbirinden kıymetli ilçe Yönetim Kurulu Ana Kademe Üyelerime, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Tüm delegelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Kurulu Başkan ve Sandık kurulu üyelerine, Geçmiş Dönem ilçe Başkanlarımıza, Mahalle Muhtarlarımıza, Partimizin farklı kademelerinde görev almış olan tüm teşkilat mensuplarımıza, Kurum Müdürlerimize, STK , Dernek ve Oda Başkanlarımıza ayrıca tüm hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyor sürçülisan etmiş istemeyerek gönlünüzü kırmış isek affınızı talep ediyorum” dedi.

BİR İSTİFA DA BEYŞEHİR'DEN

Beyşehir ilçe Başkanı Recep Elkin şu ifadeleri kullandı: "17 Nisan 2020 tarihinden itibaren üstlendiğim ve bugüne kadar büyük bir özveri ve heyecan ile yürüttüğüm AK Parti Beyşehir ilçe Başkanlığı Görevimden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN 'ın olurları, Genel Merkezimiz ve Konya İl Başkanlığımızın takdiri ile Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Beyşehir ilçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda ayrılmış bulunmaktayım.

beysehir-ilce-baskani-recep-elkin.jpg

Başta ; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere görev sürem boyunca şahsıma güven ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Konya İl Başkanımız Hasan ANGI Beyefendiye , Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız, Uğur İbrahim Altay Başkanımıza, Konya Milletvekilimize, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Mustafa Akış beyfendiye, bu süreçte birlikte çalıştığım ilçe Yönetim Kurulu Ana Kademe Üyelerine, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Tüm delegelerimize, Mahalle Başkanları ve yönetim Kurulu Üyelerine , Sandık Kurulu Başkan ve Sandık kurulu üyelerine, Geçmiş Dönem ilçe Başkanlarımıza , Belde ve Belediye başkanlarına, Mahalle Muhtarlarımıza, Üyelerimize, partimizin farklı kademelerinde görev almış olan tüm teşkilat mensuplarımıza Beyşehir Belediye Başkanımıza, Kurum Amirlerimize STK , Dernek ve Oda başkanlarımıza Şükranlarımı sunuyorum. AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz."

Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun

eregli-ilce-baskani-zubeyir-dursun.jpg

Ilgın İlçe Başkanı Ömer Apil

ilgin-ilce-baskani-omer-apil.jpg

Etiketler :