Konya'da aranan 97 şahıs yakalandı

Konya'da aralarında hırsızlık, kasten yaralama, yağma ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 97 kişi operasyonlarla yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekipler suçluların yakasını bırakmıyor.

TOPLAM 371 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI

Haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan ancak adaletten kaçmaya çalışan şahısları iğne deliğine de girse bulan ve başarılı çalışmalara imza atan Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aralarında hırsızlık, kasten yaralama, yağma ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 97 kişiyi operasyonlarla yakaladı. Yakalanan şahısların toplam 371 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri aralarında 15 yıldan fazla kesinleşmiş hapis cezası bulunan, kasten yaralama, silahla yağma, hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi birçok suçtan aranması olan 97 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Şahısların gizlendikleri adreslere operasyon düzenleyen ekipler aranan şahısları kıskıvrak yakaladı.

Hakkında hırsızlık suçundan 18 yıl hapis cezası bulunan H.B. isimli şahıs tespit edildiği ikamet adresinde polisin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Yine hırsızlık suçundan 15 yıl hapis cezası bulunan R.H., 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.Ç. ve 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.M. saklandıkları ikametlerde ekipler tarafından yakalandı. Kasten öldürme suçundan hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan A.D. de ekipler tarafından yakalandı.

HIRSIZ, KENDİ EVİNE DE HIRSIZ GİBİ GİRDİ!

Hırsızlık suçundan 16 ayrı suç dosyası olan ve hakkında 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İsmail Oğuz Meral isimli şahıs kendi evine de hırsız gibi girdi. Evinin kilerinde yastık ve yorganların arasına saklanarak uyuduğu esnada polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızın babası da gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. O anların görüntüleri kameraya yansıdı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptığı operasyonlarla haklarında toplam 371 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 97 şahsı yakaladı. Yakalanan şahısların 57’si cezaevine gönderilirken 40 şahıs adli mercilere teslim edildi.

Konya'da aranan 97 şahıs yakalandı

Konya'da aranan 97 şahıs yakalandı

Etiketler :