Konya'da Ayşenur Böcü cinayetiyle ilgili yeni gelişme!

Konya'da birlikte yaşadığı kişinin 14 yaşındaki kızını silahla yaralayan kadının tabancayla öldürülmüş bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Ayşenur Böcü'nün (24) evinin önünde 20 Mart'ta silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Ali E. (53) ve imam nikahıyla yaşadığı Elif E'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

aw855317-02.jpg

Zanlılardan Ali A'nın, emniyetteki ifadesinde, olaydan yaklaşık bir saat önce Böcü ve başka bir arkadaşıyla poligonda atış yaptıklarını, ardından eve gireceği sırada Böcü'nün araçta kalmasını istediğini, duyduğu silah sesleri üzerine evden çıkınca kadının yerde hareketsiz yattığını gördüğünü söylediği öğrenildi.

konyada-cinayet-kizini-vurmasi-icin-kendisini-azmettiren-sahsin-002.jpg

Ferhuniye Mahallesi İktap Sokak'ta 6 Kasım 2021'de M.E. (14), Ayşenur Böcü tarafından silahla bacağından vurulmuştu. Olay yerinden kaçarken polislere de ateş açan saldırgan, bir kadını da yaralamıştı.

konyada-cinayet-kizini-vurmasi-icin-kendisini-azmettiren-sahsin-004.jpg

Sahte plakalı araçla kaçan kadın şüpheli ve azmettiricisi olduğu öne sürülen M.E'nin babası Ali E. ile Hüseyin Ç. yakalanmıştı. Ali E. ve Hüseyin Ç. tutuklanırken, Böcü adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

aw855317-05.jpg

konyada-cinayet-kizini-vurmasi-icin-kendisini-azmettiren-sahsin.jpg

konyada-cinayet-kizini-vurmasi-icin-kendisini-azmettiren-sahsin-001.jpg

KONYA HABER

Etiketler :