Konya’da basın mensupları bir araya geldi

Konya’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Konya protokolü ve basın mensuplarıyla birlikte program gerçekleştirildi.
Konya’da basın mensupları bir araya geldi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Konya’da protokol ve basın mensuplarının katılımlarıyla program gerçekleştirildi.

whatsapp-gorsel-2024-01-09-saat-19-34-23-3c242998.jpg

Programın açılış konuşmalarını yapan Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir, “Bir 10 Ocak’ı da geride bırakmış bulunuyoruz. Hepinizin gazeteciler gününü kutluyorum. Basın olarak bir değişim ve dönüşüm yapıyoruz. İnternet ve sosyal medya hayatımızın içerisinde girmiş durumda. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor.”

konyada-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu.jpg

‘ÇOK GÜZEL BİR BASINIMIZ VAR’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Medya mensubu arkadaşlarımızın gününü tebrik ediyorum. Allah yolumuzu dürüst olmaktan ayırmasın. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Allah kaleminize güç versin.” ifadelerine yer verdi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Gece gündüz beraberiz. Vatandaşa haber yetiştirmek için koşturuyorsunuz. Basın mensupları ile çalışmaktan mutluluk duruyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizin sürekli olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

buyuksehir-konyadaki-basin-yayin-calisanlarini-bulusturdu.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Konyamızda birlik beraberlik iklimini destekleyen çok güzel bir basınımız var. Konya’da basınımız doğru habercilik yapıyor. Bütün basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışan gazeteciler gününüzün hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 Muhabir
Etiketler :