Konya’da başkanlar oylarını kullandılar Bakın ilk açıklamaları ne oldu?

AK Parti Konya Teşkilatında oy verme heyecanı tüm hızıyla sürüyor.
Konya’da başkanlar oylarını kullandılar Bakın ilk açıklamaları ne oldu?

AK Parti Konya Teşikilatı başkanları sabahın erken saatlerinde oy kullandılar. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Niyaz Usta İlkokulu’nda oy kullandılar. Siyasiler Konyalılara selam vererek seçimlerinin hayırlı olmasını dilediler.

Konya'daki siyasilerin oy kullanımı sonrası açıklamaları şöyle...

Hasan Angı:

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için oyumuzu kullandık.

Tüm hemşehrilerimizi oylarını kullanmak üzere sandıklara davet ediyor, demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştireceğimiz seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

mustafa-kavus.jpg

Mustafa Kavuş:

“Seçimler demokrasi şölenleridir. Huzur şehri Konya’mızda her zaman olduğu gibi yine suhulet içerisinde bir seçim atmosferine şahitlik ediyoruz.

Mahalli İdareler Seçimleri için eşim ve oğlumla birlikte oyumuzu kullandık. Seçimlerin ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Meryem Göka:

Haydi Bismallah diyerek Sancak Mahallesi Şehit Osman Demir İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Konya’mıza ve ülkemize hayırlı olsun

Selman Özboyacı:

Oyumuzu kullandık. Seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

ahmet-pekyatirmaci.jpg

Ahmet Pekyatırmacı:

"Selçuklu Belediyesi Şehit Erkan Kurşun İlkokulu’nda ailecek oyumuzu kullandık. Seçimlerin şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

hasan-kilca.jpg

Hasan Kılca:

Oyumuzu kullandık. Şehrimize hayırlı olsun. Hemşehrilerimizin iradesinin sandığa en güzel şekilde yansıması seçimlere katılımın yüksek olmasıyla mümkün. Tüm vatandaşlarımızı bu hassasiyetle oylarını kullanmaya davet ediyorum.

 Muhabir
Etiketler :