Konya’da bayramlaşma programları netleşti

Konya'da Ramazan ayının son günleri yaşanırken bayramlaşma programları netleşmeye başladı.
Konya’da bayramlaşma programları netleşti

Bayrama kısa bir süre kala Konya'da bayramlaşma programları belli oldu. Her bayramdaki gibi bu yıl da yoğun bir gündem yaşayacak olan Konya, bu Ramazan'da aynı zamanda bir ilki yaşayacak.

GELENEK DEĞİŞTİ

Konya Valiliği öncülüğünde düzenlenen protokol bayramlaşma programında bu yıl bir ilk yaşanacak. 2005 yılından bu yana Konya'da her bayramda Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda gerçekleştirilen protokol bayramlaşması bu yıl farklı bir adreste yapılacak. Konya Valiliği'nden yapılan duyuruya göre, Konya protokolü bu sene 21 Nisan 2023 Cuma günü saat 13.30'da Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

AK PARTİ'NİN ADRESİ İSE SELÇUKLU KONGRE MERKEZİ OLACAK

AK Parti Konya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre bayramlaşma merasimi bayramın ilk günü (21 Nisan Cuma) saat 15.30'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde yapılacak.

MÜSİAD ÜYELERİ BAYRAMLAŞACAK

MÜSİAD Konya Şubesi ise bayramın birinci gününde MÜSİAD Konferans Salonu'nda saat 11.00-12.30 saatleri arasında bayramlaşacak.

MHP ÜYELERİ BAYRAMIN 3. GÜNÜ BULUŞUYOR

MHP Konya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programı ise 23 Nisan 2023 Pazar günü saat 14.00'te Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Etiketler :