Konya’da belediyeler memur alımına başladı; 3 kurum tam 254 memur alacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, KOSKİ ve Selçuklu Belediyesi KPSS 2022 puanına göre farklı alanlarda memur alımı için ilana çıktı.
Konya’da belediyeler memur alımına başladı; 3 kurum tam 254 memur alacak

KPSS 2022 sonuçlarının açıklanmasının ardından Kurum ve kuruluşlar memur alımına başladı. Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediye, KOSKİ ve Selçuklu Belediyesi memur alımı yapacak. 3 kurumun farklı ilanlardaki alacağı memur sayısı toplamda 254 olarak hesaplandı.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 216 MEMUR OLACAK

Konya Büyükşehir belediyesi memur alımı için ilana çıktı. Bu kapsamda 216 adet farklı alanlarda KPSS Puanına göre memur alacak. “ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığından açılan ilanda, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanları, sınıfları, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacaktır” denildi.

İlana ulaşmak için TIKLAYIN

KOSKİ 25 MEMUR ALACAK

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü KPSS 2022 puanına göre farklı alanlarda 25 adet memur alacak ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre KOSKİ’den ilanda yapılan açıklama, “Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanları, sınıfları, dereceleri, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.” Denildi.

İlana ulaşmak için TIKLAYINIZ

SELÇUKLU BELEDİYESİ 13 ADET MEMUR ALACAK

Selçuklu Belediyesi farklı alanlarda 13 adet memur alacak. KPSS punanına göre alım yapılacak memur alım ilanında en az 75 puan alan adaylar arasından seçim yapılacak. ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre “Konya ili Selçuklu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır” denildi.

Selçuklu Belediyesi Memur ilanı için TIKLAYIN

İlgili Haberler