Konya'da "Bir kutu tebessüm" projesi gerçekleştirildi

KONYA (AA) - Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği Gençlik Kolları ile Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Konya Gençlik Merkezi Medya Kulübü iş birliğiyle...
Konya'da "Bir kutu tebessüm" projesi gerçekleştirildi

KONYA (AA) - Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği Gençlik Kolları ile Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Konya Gençlik Merkezi Medya Kulübü iş birliğiyle "Bir kutu tebessüm" projesi gerçekleştirildi.

Gönüllü gençler tarafından ihtiyaç sahibi çocuklar için başlatılan projede toplanan ayakkabı kutuları, geri dönüşüm çalışmasıyla hediye kutularına dönüştürüldü.

Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği Gençlik Kolları ve GSB Konya Gençlik Merkezi Medya Kulübü üyeleri, amaçlarının çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak olduğunu söyledi.

Üyeler, çalışmalarıyla ilgili şunları kaydetti:

''Gönüllü gençler olarak mesafeler fark etmeksizin minik yürekler ile her daim onlarla olmaya, birlikte vakit geçirmeye yüzlerindeki tebessüm olmaya çalışıyoruz. Bu projemiz ile kullanılmayacak ayakkabı kutularını toplayarak bu kutularla naçizane hazırladığımız küçük hediyelerle yüzlerde "Bir kutu tebessüm" olduk. Yüzlerde tebessüm olmaya devam edeceğiz. Diğer projelerimize, sosyal, kültürel, kısa film ve gönüllülük faaliyetlerimize bundan sonra da devam edeceğiz."

Kaynak: