• Haberler
  • Konya
  • Konya'da büyük coşku! Ücretsiz etkinlikler, hediyeler…

Konya'da büyük coşku! Ücretsiz etkinlikler, hediyeler…

Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde Şivlilik Çocuk Bayramı coşkusu bugün başladı.

Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde Şivlilik Çocuk Bayramı başladı. Saat 10.00’da kapılarını ziyarete açan Şivlilik Çocuk Bayramı’nın resmi açılışı da gerçekleştirildi. Her gün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak etkinlik, 28 Aralık tarihine kadar devam edecek.

konya-sivlilik-cocuk-bayrami-2025-3.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI: 4 GÜN BOYUNCA VAKİT GEÇİRECEKLER

Açılış programında konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Konyamız için çok özel bir gündeyiz. Çünkü Konyamızda yaşayan bütün çocuklar dışarda, sokakta kapı kapı dolaşıyorlar ve hediyelerini alıyorlar. Bu güzel bereketli günü çocuklarımızla birlikte ihya ediyoruz. Bu güzel geleneğimiz bir bayrama dönüştürdük. Çocuklarımız için ne yapsak az. Çocuklarımız bizim için en büyük değer. Çocuklarımız bu mutlu günlerini yaşadılar, burada da devam ediyorlar. 4 gün boyunca aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirecekler. Eğlenceli programlara katılacaklar.” dedi.

konya-sivlilik-cocuk-bayrami-2025-1.jpg

BAŞKAN ALTAY: KONYA’DA FARKLI BİR COŞKU VAR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da şu şekilde konuştu: “Üç ayların başlangıcındayız. Dün akşamdan başlayarak Konya’da farklı bir coşku var. Bugün de sokakları cıvıl cıvıl hale getirdiler. İnşallah bu gelenek devam eder.

konya-sivlilik-cocuk-bayrami-2025-4.jpg

Bugün gelebilenler zaten ziyaret etmiş olacaklar ama pazar akşamına kadar tüm Konyalıları Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki Selçuklu Belediyemizin düzenlediği Şivlilik etkinliğine davet ediyorum.”

konya-sivlilik-cocuk-bayrami-2025-2.jpg

Bakmadan Geçme