Konya'da çocuklardan ev ve balkonlarda 23 Nisan bayramı kutlamaları

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan çocuklar, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında bu yıl evlerde kutlanacak...
Konya'da çocuklardan ev ve balkonlarda 23 Nisan bayramı kutlamaları

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan çocuklar, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında bu yıl evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provalarını ikamet ettiği ev ve balkonlarda yapınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Evlerindeki odalarda ya da balkonlara çıkarak Türk bayraklarıyla hazırladıkları gösteri, okudukları şiir, yaptıkları oyun ve müzik gösterilerini aileleri tarafından videoya çektirerek kişisel sosyal medya hesaplarından da paylaşan farklı okullarda öğrenim gören çocuklar, bu yıl 23 Nisan’ı daha farklı olarak kutlamaya başladı.

Öte yandan, Beyşehir'de bulunan ilkokullarda da 23 Nisan Bayramı dolayısıyla çocuklar tarafından yapılan hazırlıklar, provalar, sosyal medya hesaplarından paylaşılarak takipçilerine izlettiriliyor.

Beyşehir’de de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonuyla evlerde kutlanacak. Kutlamalar öncesinde yapılacak törende Atatürk Anıtı’na ilçe protokolü tarafından çelenkler sunulacak.

Kaynak: