Konya’da depremzedeler için duygulandıran bağışlar

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler nedeniyle AFAD koordinesinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde "Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası sürüyor.
Konya’da depremzedeler için duygulandıran bağışlar

Bu kapsamda Selçuklu 'da ikamet eden Hasan Hüseyin- Canan Danış çifti, umreye gitmek için biriktirdikleri paralarını depremde zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Selçuklu Şubesine bağışladı.

konyada-depremzedeler-icin-duygulandiran-bagislar-2.jpg

Selçuklu Müftüsü Bekir Derin, "Milletimizin böylesi zor zamanlarda ortaya koyduğu birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın bir örneğini daha görmek son derece memnuniyet verici. Danış Ailesine yapmış oldukları bu anlamlı bağış nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi.

konyada-depremzedeler-icin-duygulandiran-bagislar-1.jpg

TAKILARINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Kampanya kapsamında Ova Cami İmam Hatibi Ali Demir’in eşi Emine Demir takılarını depremde zarar gören vatandaşlara ulaştırılması için Türkiye Diyanet Vakfı Selçuklu şubesine bağışladı. Mustafa Büyükkaplan Hafız AİHL 12. sınıf öğrencisi olan oğulları Yusuf da almış olduğu bursu depremzede kardeşlerine ulaştırılması için TDV Selçuklu Şube Başkanı Bekir Derin’e teslim etti. Selçuklu Müftüsü Bekir Derin "Millet olarak zor zamanlarda kenetlenerek yaşlısı, genci, öğrencisi, ev hanımı toplum olarak elimizden ne geliyorsa kardeşine feda edebilecek necip bir milletiz. Bu anlamlı bağış nedeniyle teşekkür ediyorum." Dedi.

konyada-depremzedeler-icin-duygulandiran-bagislar-4.jpg

KUMBARALARINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADILAR

Şükrü Coplan Kur’an Kursu 4-6 yaş sınıfında okuyan öğrenciler biriktirdikleri harçlıkları TDV Selçuklu Şube Başkanı Bekir Derin’e teslim ettiler. Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencisi Ahmet Asım Uluçam kumbarasında biriktirdiği harçlıkları TDV Selçuklu şubesine getirerek depremden etkilenen bölgelerdeki akranlarına ulaştırılması için bağışladı.

konyada-depremzedeler-icin-duygulandiran-bagislar-2.jpg

konyada-depremzedeler-icin-duygulandiran-bagislar-3.jpg

• SELÇUK ÖZKAN / YENİ HABER GAZETESİ

KONYA HABER

Etiketler :