Konya'da eğitime ara verilen ilçeler

Konya'nın bazı ilçelerinde kar yağışı ve buzlanmadan dolayı eğitim öğretime ara verildi.
Konya'da eğitime ara verilen ilçeler

Konya'nın Hadim, Bozkır ve Taşkent ilçelerinde kar yağışı ve buzlanmadan dolayı eğitim öğretime bir gün daha (8 Ocak Çarşamba) ara verildi.

Derebucak ilçesinde aşırı yağış ve  elektrik kesintisi nedeniyle (08.01.2020) Çarşamba günü Çamlık, Pınarbaşı, Yukarıkayalar ve Gencek mahallelerinde eğitime bir (1) gün ara verildi. Derebucak Merkezde Eğitim Öğretim devam edecektir.

Akören Avdan Mahallesi'nde olumsuz hava ve elektrik kesintisinden dolayı 08 Ocak 2020 Çarşamba günü bir (1) gün eğitim-öğretime ara verildi.

Seydişehir ilçesinde Taraşcı, Yaylacık ve Mesudiye mahallelerindeki okullar ile Madenli Mahallesinden taşınan öğrencilere elektrik kesintisi nedeniyle 08.01.2020 Çarşamba günü eğitime ara verildi. Diğer okullarda eğitim-öğretim devam edecek.

Meram ilçesinde 08.01.2020 Çarşamba günü merkezdeki okullar hariç olmak üzere kenar mahallelerdeki taşıma merkezi olan okullar ile bu okullara taşınan öğrenciler için 1 gün eğitime ara verildi.

Beyşehir ilçesinde 08.01.2020 Çarşamba günü Yeşildağ Mahallesinde ilkokul ve ortaokulda  olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Hüyük ilçesinde 08.01.2020 Çarşamba günü Çamlıca  Mahallesi'ndeki ilkokul ve Ortaokulda, Selki Mahaĺlesi'ndeki ilkokulda elektrik kesintisi  nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.