Konya'da en çok saha çalışması yapan partide milletvekili adayları ilçelere uğurlandı!

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerin saha çalışmaları da yoğunlaştı.Konya'da en çok saha çalışması yapan partinin AK Parti olduğu gözleniyor.
Konya'da en çok saha çalışması yapan partide milletvekili adayları ilçelere uğurlandı!

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı il teşkilatı binasının önünden milletvekilleri adaylarını Konya'nın çeşitli ilçelerine uğurladı.

Konya'da AK Parti Konya milletvekili adaylarından Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Meryem Göka, Faruk Özçelik, Mehmet Baykan Ercan Uslu, Latif Selvi, Armağan Korumaz seçim çalışmaları için Konya ilçelerdeki faaliyetlerini devam ediyorlar.

konyada-en-cok-saha-calismasi-yapan-partide-milletvekili-adaylari-ilcelere-ugurlandi-3.jpg

Seçimler için bütün milletvekilliği adayları için Konya'nın tüm ilçelerinde çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Konya il Başkanı Hasan Angı; "Bayramın ikinci günü vatandaşlarımızı ziyaret edip bayramlarını tebrik ediyoruz varsa sorunlarını milletvekili adayı arkadaşlarımız dinliyor ve sahadan aldıkları raporları bize iletiyorlar, çözüm önerilerini dile getiriyorlar biz de bu konuları değerlendiriyoruz, sorunları çözüyoruz" dedi.

konyada-en-cok-saha-calismasi-yapan-partide-milletvekili-adaylari-ilcelere-ugurlandi-2.jpg

AK Parti Konya teşkilatı seçim çalışmalarına bugün de Konya'nın Kulu, Cihanbeyli, Sarayönü, Ilgın, Akşehir, Kadınhanı, Ereğli Karapınar, Seydişehir, Beyşehir ve Çumra ilçeleri yoğun olmak üzere tüm ilçelerinde devam ediliyor.

Etiketler :