• Haberler
  • Konya
  • Konya'da esnafın istediği oldu, haksız rekabet önlendi

Konya'da esnafın istediği oldu, haksız rekabet önlendi

Konya'da tam kapanma sürecinde, zincir ve süpermarketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat, elektronik eşya ve giyecek satışı yapılamayacak.

Konya'da tam kapanma sürecinde, zincir ve süpermarketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat, elektronik eşya ve giyecek satışı yapılamayacak.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak konu hakkında yaptığı açıklamada, "Konya Valimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde İl Pandemi Kurulunca; ​Kapalılık süresince haksız rekabeti önlemek adına, zincir ve süpermarketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat, elektronik eşya ve giyecek/tuhafiye bölümlerinin/reyonlarının (Gıda ve temel ihtiyaç maddeleri hariç) 3 Mayıs 2021 tarihinden itibaren satışa kapatılmasının uygun olacağına Pandemi Kurulunca kararlaştırılmıştır.

muharrem-karabacak-008.jpg

Sayın Valimize göstermiş oldukları hassasiyet ve desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

pandemi-kurulu-karari.jpg

KAYNAK: YENİ HABER

Bakmadan Geçme