Konya'da ev sahibi kiracısının kapısını söktü

Konya'da meydana gelen olayda, ev sahibinin sabahın erken saatlerinde kiracısının oturduğu eve gelip, kapıyı söküp götürmeye çalıştığı görüntüler izleyenlere pes dedirtti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde kiracıların, kira ve aidatlarını düzgün ödediğini belirttiği ve evden çıkartılmak için ev sahibinin haklı sebebinin bulunmamasını dile getirlerken, ev sahibinin ihtiyacım var diyerek kendini savunması dikkat çekti.
Konya'da ev sahibi kiracısının kapısını söktü

Konya'da Hacı Yusuf Mescit Mahallesindeki Ahmet adlı ev sahibi 3 yıllık kiracının evden çıkmasını isteyerek, mesaj gönderdi. Kiracı ise ev bulduğunda çıkacağını iletti. Ancak kiracısı istediği zamanda çıkmayınca ev sahibi birgün sabahın 7'sinde gelip dairenin kapısını söküp götürdü.

Kapıyı söktüğü sırada kiracısıyla tartışan ev sahibi, "Kapı benim değil mi?" dedi. Kiracı "böyle şey mi olur, ayıp değil mi?" dedi. Ev sahibi "ayıp olsa çıkıp giderdin" dedi. Kiracı " Tamam Ahmet amca götür, şimdi polisi arayacağım, gelir" dedi. Ev sahibi "git istediğin yere şikayet etti" dedi.

"İhtiyacım var" diyen ev sahibine kiracı "öyle olur mu benim de ihtiyacım var, kanun diye birşey var" dedi. Ev sahibi "ne kanunu? Sen kanunu tanıyasaydın, şimdiye çıkıp giderdin" dedi. Bunun üzerine kiracı "bir tane evin yok ki, 8-10 tane evin var" dedi. Ev sahibi ise "sanane" dedi.

Yapılan şikayet üzerine olay yerine gelen polis, ev sahibinden aldığı çelik kapıyı kiracının evine geri taktı.

Etiketler :