Konya'da evlerin süsünde son fiyatlar!

Konya'da Ferah Çarşısı esnafları, evleri güzelleştiren, gelin çeyizlerinin vazgeçilmezi ve birbirinden güzel desenleri olan perdelerin en kalitesini ve fiyatlarını konu alıyor.
Konya'da evlerin süsünde son fiyatlar!

Konya Ferah Çarşısı'nda 33 yılını birbirinden güzel perdelere vermiş Serkan Arıcı, Taç ve Brillant markalarının perdelerin en kalitesi olduğunu vurgulayarak tül perdelerin çeşitlerinin en kalitelisine de değindi.

konyada-evlerin-susunde-son-fiyatlar-001.jpeg

KONYA'DA ÜRETİMİ YOK!

Taç ve Brillant markalı perdelerin satışını yaptığını ve Konya'da perde üretiminin olmadığını belirten Arıcı, "Bu markalardan başka olarak da özel sektörde bulunan Bursa ürünlerini satıyoruz. Konya'da üretim yok. Perdeler, İstanbul Bursa ve Denizli'de üretilir. En kalitesi Taç ile Brillant olur. Perdelerin türlerinden ise 'port' dediğimiz desenli perde var. Bu da çeşitlerinin en kalitelisi." ifadelerini kullandı.

konyada-evlerin-susunde-son-fiyatlar.jpeg

ÖLÇÜSÜNDEN TAKMASINA KADAR HİZMET

Metre fiyatları 300 liradan başladığını, az kaliteli perdelerin metre fiyatı ise 100 liradan başladığını, güneşliklerin 100 , aksesuar olarak kullanılan kanatların fiyatlarının da 2 bin liradan başladığını kaydeden Arıcı, "Perdeyi beğenen müşterimizin evine gidip pencere ölçüsünü alıyoruz. Ona göre de bir fiyat çıkartıp kendisinin beğendiği perdeyi hazırlayıp sonrasında montajını yapmaya gidiyoruz. Bu hizmetten ekstra bir ücret ise talep etmiyoruz." dedi.

konyada-evlerin-susunde-son-fiyatlar-002.jpeg

konyada-evlerin-susunde-son-fiyatlar-003.jpeg