Konya'da günün özeti

Konya'da günün özeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün içerisinde Konya’da meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle:

TÜRKİYE - İZLANDA MAÇI KONYA'DA OYNANACAKHollanda'yı 3-0 yenerek play-off'a kalma yolunda büyük bir avantaj yakalayan Türkiye, grupta İzlanda ile karşılaşacağı son maçını Konya'da oynayacak.


5 ŞİRKETİ ‘ANADOLU’NUN EN BÜYÜK 500 ŞİRKETİ’ ARASINDA
Çok ortaklı yapısı, kâr ve zarar ortaklığına dayanan çalışma sistemiyle Kombassan, Ekonomist dergisinin yayınladığı “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” adlı araştırmasında 5 şirketi ile yer buldu.


ADESE VE SELVA GIDA EN DEĞERLİ MARKALAR ARASINDA
Marketing Türkiye Dergisi tarafından Konya’da bu yıl ikincisi düzenlenen İPZ Anadolu’da açıklanan araştırma sonuçlarına göre Adese ve Selva Gıda, “Konya’nın En Değerli Markaları” arasında yer aldı.


KONYA'YA YAĞIŞ UYARISI
Konya'nın merkez, batı ve kuzey kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARETE CEZA
Konya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklandıktan sonra tahliyesine karar verilen kişiye, 11 ay 20 gün hapis cezası verildi.


"GÖREV VERİLİRSE SEVE SEVE İSTENİLEN YERE GİDERİM"
Konyalı gazi Ali Büyüktürkmen, sözleri ve davranışlarıyla Türk askerinin kahramanlığını, cesaretini bir kez daha göz önüne serdi.


TORKU KONYASPOR, ÇIKIŞA GEÇMEYİ HEDEFLİYOR
Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Baydar:- "Osmanlıspor maçı yukarılara doğru çıkışımızın ilk adımı olacak"


BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN BÜYÜME RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, TÜİK tarafından açıklanan ikinci çeyrek büyüme rakamları ile ilgili bir yazılı açıklama yayımladı.

 

Bakmadan Geçme