Konya'da günün özeti

Gün içerisinde Konya'da meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya'da gün boyunca yaşananların özeti şöyle:

Konya'da günün özeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TORKU KONYASPOR SKUBİC'LE KAYBETMİYORTorku Konyaspor'un devre arasında transfer ettiği Nejc Skubic'in yeşil formayla çıktığı hiçbir maçta takımı mağlup olmadı. Başarılı oyuncu bu istatistiğiyle takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girdi.


ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN CENAZESİ KONYA’YA GETİRİLDİDiyarbakır’ın Sur ilçesinde, terör örgütüyle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Coşkun Karabulut’un cenazesi Konya’ya getirildi.


“KÜLTÜRÜMÜZÜ KAYBEDERSEK GELECEĞİMİZİ KAYBEDERİZ”Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İkindi Sohbetlerine katılan Başkan Tahir Akyürek, çocukların milli şuur, milli duygu ve şehir tarihi konusunda bilgili yetişmesinin önemine dikkat çekerek, “Kültürel değerler konusunda toplumsal talep ciddi boyutta olursa o zaman kültürümüz yaşamaya devam eder. Kültürümüzü kaybedersek geleceğimizi, kendimizi kaybetmiş oluruz” dedi.

KARAPINAR'DA KAÇAK KAZI YAPAN 2 KİŞİ YAKALANDIKarapınar’da kaçak kazı yaparak define aradığı iddia edilen 2 kişi Jandarma tarafından gözaltına alındı


SORGUN AÇIKLADI! KONYA'YA GELİYORAK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Başbakan Davutoğlu’nun Konya’ya geleceğini açıkladı.

"VERDİĞİNİZ GÜVEN KADAR ZENGİNSİNİZ"Ticarette en büyük sermeyenin güven olduğunu ifade eden Hidrokon Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, güvenin zor kazanılan, kolay kaybedilen bir olgu olduğunu, yerine de ikame edilecek bir şeyin olmadığını söyledi. Kütükçü kendi ticaretinin bugüne gelişindeki en önemli etkenin “Güven” duygusuna verdiği değerin yattığını kaydetti.  

 

Bakmadan Geçme