Konya'da günün özeti

Konya'da günün özeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün içerisinde meydana gelen önemli olayları sizler için özetledik. Konya’da gün boyunca yaşananların özeti şöyle;

 

KONYA'DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ!

Konya'nın Seydişehir ilçesi yakınlarında bir eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

 

KONYA ADETA ŞANTİYE ALANI

Konya’nın en eski müteahhitlik firmalarından olan Söğütlü İnşaat’ın genç ve yetenekli Genel Müdürü Mustafa Söğütlü babası Ali Söğütlü’den devraldığı bayrağı daha da ileriye taşımaya devam ediyor. Konya kentsel dönüşüm konusunda oldukça başarılı olduğunu belirten Mustafa Söğütlü “Konya şehri adeta bir şantiye alanı gibi” dedi.

 

KONYA'DA KAMYONET İLE PİKAP ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Karapınar ilçesinde kamyonet ile pikapın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

 

CEMAATİN YARGI VE ŞANTAJ ÇETESİ... MURAT CAN YAZDI...

Modern zamanın en büyük hırsızlık tezgâhlarından bir tanesi...

Peki, cemaat bu işin neresinde?

 

KONYA'DA KAVGA: 2 YARALI

Konya'nın Meram ilçesinde, iki grup arasında çıkan kavgada, Suriye uyruklu bir kişi bıçakla, biri de darbedilerek yaralandı.

 

KİRLİ İTTİFAK... ÖZKAN ÖZTÜRK YAZDI...

Kürtleri kullanıp uzun vade de ki hedeflerine Kürt halkı  üzerinden ulaşmak isteyen Beyaz Türklerin  şimdiler de depreşen Kürt sevgisinin son derece yapay olduğu ortadadır.

 

HALİL SEZAİ ÖĞRENCİLERİ MEST ETTİ

Selçuk Üniversitesi’nin 10. Kültür ve Sanat Festivali, Mustafa Ceceli ve Zara’nın ardından üçüncü günün akşamında Halil Sezai konseri ile sürdü.

 

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE PROF. DR. BAYRAM SADE ATANDI

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi'ne Rektör olarak Prof. Dr. Bayram Sade atandı.

 

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İŞÇİLER BULUŞTU

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Ziya Altunyaldız, Hüsnüye Erdoğan, Abdullah Ağralı Ömer Faruk Kanık ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

HUZUREVİ SAKİNLERİNE KİŞİSEL BAKIM YAPILDI

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan kişilere kişisel bakım yapıldı.

 

Bakmadan Geçme