Konya'da hafız olan öğrencilere belgeleri takdim edildi

Selçuklu İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı 3. dönem hafızlık sınavlarında başarılı olan hafızlara, düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi.
Konya'da hafız olan öğrencilere belgeleri takdim edildi

Selçuklu Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen törene İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Selçuklu İlçe Müftüsü Nusret Karabiber, Kur'an kursu hocaları ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Açış konuşmasını yapan Selçuklu İlçe Müftüsü Nusret Karabiber, hafızlık eğitiminin önemine değinerek hafızların yetişmesinde emeği olan Kur’an kursu öğreticilerine, öğrenci velilerine ve Kur’an kurslarının inşasında ve eğitim sürecinde maddi manevi destekte bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

MÜFTÜ POÇANOĞLU, HAFIZLARA BAŞARI DİLEDİ

Törende kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Poçanoğlu ise şunları kaydetti: “Hafızlarımızın annelerine, babalarına ve yavrularımızın üzerinde emeği olan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Onlar, büyük gayretler ve fedakârlıklarla çocuklarını Allah için Kur’an-ı Kerim-i hıfz etmek üzere Kur’an kurslarımıza gönderdiler. Bu yolda sabrederek durmadan çalışarak emeklerinin karşılığını alan siz değerli hafızlarımıza da çok teşekkür ediyor, hepinize eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum.'' Konuşmaların ardından Poçanoğlu, hafızlıklarını tamamlayan 59 öğrenciye belgelerini takdim etti.

YENİ HABER