Konya'da hırsızlık! Milyonluk vurgun yaptı

Konya'nın Meram ilçesinde farklı tarih ve adreslerde ikametlere girerek özellikle kapı kolu ve musluk bataryalarını çalan hırsızlık şüphelileri polisi alarma geçirdi. Son olarak girdiği evde milyonluk vurgun yapan hırsız yakalandı.
Konya'da hırsızlık! Milyonluk vurgun yaptı

Konya’nın Meram ilçesinde farklı tarihlerde 5 ayrı ikametten hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Karahüyük Mahallesi’nde bulunan ikametlere giden ekipler 4 evden çalınan pirinç kapı kolu, musluk bataryası, kol saati, gümüşlük gibi eşyaların yaklaşık 50 bin lira değerinde olduğunu tespit etti.

KARAHÜYÜK MAHALLESİ'NE DADANAN İKİ HIRSIZ TUTUKLANDI

4 ayrı ikamette gerçekleştirilen hırsızlık olaylarının ardından şüpheliler Karahüyük Mahallesi Kısacık Sokak’taki bir eve göz dikti. Evden 1 milyon değerinde ziynet eşyalarını çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri 5 farklı ikametten hırsızlık yapan şüphelilerin peşine düştü. Olayları gerçekleştiren 4 şüpheli ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan T.D. ve E.D. hakkında suç eşyası satın almaktan adli işlem başlatılırken hırsızlık şüphelileri M.B. ve A.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.B. ve A.A’nın hırsızlık ve diğer suçlardan toplam 10 ayrı dosyasının olduğu öğrenilirken her iki şahısta tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :