Konya'da hırsızlık! Ne varsa çalmış

Konya Meram’da gerçekleşen hırsızlık olaylarını araştıran polis ekipleri bir ikametin içerisinde onlarca çalıntı malzeme ve elektronik eşya buldu. Çalıntı eşyalara el konulurken ikamet sahibinin birçok hırsızlık olayının faili olduğu ortaya çıktı.
Konya'da hırsızlık! Ne varsa çalmış

Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Meram’da gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Araştırmalar ve incelemeler kapsamında şüpheli Mehmet L. tespit edildi. Şüphelinin ikamet adresinin tespiti için ekipler harekete geçti.

Kısa süre içerisinde ekipler Mehmet L. isimli şahsın Meram ilçesi Pirebi Mahallesi Gümüş Sokak’ta bulunan ikamet adresine ulaştı. Geniş çapta yapılan aramanın ardından ikamet içerisinden bisiklet, televizyon, akülü araba, kamera, takım çantası, matkap ve fleks gibi toplam 65 parça malzeme ve elektronik eşya ele geçirilirken şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelinin daha önceden de hırsızlık ve suç eşyası satın almaktan 8 ayrı suç kaydının olduğu anlaşıldı.

konyada-hirsizlik-ne-varsa-calmis-1.jpg

EŞYALAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ele geçirilen bisiklet, televizyon, kamera akülü araba, matkap ve fleks gibi malzemeleri sahiplerine vermeye başladı. Emniyet yetkilileri müracaat eden vatandaşların Feridiye Polis Merkezi’ne gelerek eşyalarını alabileceklerini kaydetti.

konyada-hirsizlik-ne-varsa-calmis-2.jpg

Etiketler :