Konya'da iki mahalleden peş peşe ihbarlar polisi harekete geçirdi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Selçuklu ilçesinde farklı tarihlerde birçok ikamete dadanarak on binlerce lira değerinde hırsızlık yapan şüphelinin peşinde düştü. Kısa sürede yakalanan şüpheli adli makamlarca tutuklandı.
Konya'da iki mahalleden peş peşe ihbarlar polisi harekete geçirdi

Konya’nın Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler ve Bedir Mahalleleri’nden Özalkent Polis Merkezi’ne birçok hırsızlık ihbarı gelmesinin ardından ekipler harekete geçti. Hırsızlığın gerçekleştiği adreslere giden ekipler 17 bin 100 TL nakit para, 2 adet cep telefonu, 1 motosiklet, 1 bisiklet ve 1 flaş belleğin çalındığını tespit etti.

Polis, 5 farklı adresten hırsızlık yapan ve 2 ayrı adreste de hırsızlık yapmaya teşebbüs edip başarılı olamayan suç makinesinin peşine düştü. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çevredeki yüzlerce güvenlik kamerasını incelemesinin ardından şüpheli tespit edildi.

Ekiplerin yakalama çalışmasının ardından şüpheli Musa Yeşil kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli ile birlikte ele geçirilen 1 adet cep telefonu, 1 adet flaş bellek ve motosiklet sahiplerine teslim edildi.

Şüpheli Musa Yeşil emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 25 yaşındaki şüphelinin daha önceden de 4 ayrı suç dosyasının olduğu öğrenildi.

Etiketler :