“Konya’da ilk ve tek, ülkemizde 3 belgeli kuruluştan biridir”

TSE, yürütülen hizmet belgelendirmesi, tüketiciye sunulan hizmetlerin ilgili Türk Standardı veya kriterlere uygun olduğunu gösteren belgeleri sahipleri ile buluşturmaya devam ediyor.
“Konya’da ilk ve tek, ülkemizde 3 belgeli kuruluştan biridir”

Ülkede kaliteli üretim yapılması ve hizmet sunulması için kamu kurumu kimliği ile tarafsız olarak çalışmalarını sürdüren Türk Standartları Enstitüsü, yürütülen hizmet belgelendirmesi, tüketiciye sunulan hizmetlerin ilgili Türk Standardı veya kriterlere uygun olduğunu gösteren belgeleri sahipleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Bu bağlamda Konya’da adından sıkça söz ettiren Mıhoğlu Halı Yıkama işletme sahibi Mehmet Hasip Mıhoğlugil, TS 9261 İş Yerleri- Halı ve Kilim Temizleme Hizmeti veren Yerler İçin Kurallar Standardına Uygun Hizmet veren Standardına Uygun Hizmet Veren İş Yeri” standardı kapsamında 11.02.2011 tarihinde TSE-HYB belgesini aldı. TSE Konya Bölge Koordinatörü Mehmet Yıldırım yaptığı açıklamada;  “Firmanın yeni hizmet yeri adresinde yapılan inceleme neticesinde, 13.01.2020 tarihinde TSE-HYB belgesini yeni hizmet yerine almaya hak kazanmıştır. Firma TS 9261 standardı kapsamında Konya’da ilk ve tek, ülkemizde 3 belgeli kuruluştan biridir. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

konyada-ilk-ve-tek-ulkemizde-3-belgeli-kurulustan-biridir-2.jpg