Konya'da kaçakçılara geçit yok!

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılarla mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. İş yerlerinde KOM ekiplerince yapılan aramalarda 25 paket gümrük kaçağı nargile tütünü, 15 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 70 adet hoparlör, kulaklık ile powerbank gibi çeşitli aksesuarlar ele geçirilerek el konuldu.
Konya'da kaçakçılara geçit yok!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Ekipleri yaptıkları saha çalışmaları neticesinde Karatay ilçesinde iki iş yerine operasyon düzenledi.

İş yerlerinde KOM ekiplerince yapılan aramalarda 25 paket gümrük kaçağı nargile tütünü, 15 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 70 adet hoparlör, kulaklık ile powerbank gibi çeşitli aksesuarlar ele geçirilerek el konuldu.

Yapılan operasyonlarda iş yeri sahibi iki şüpheli gözaltına alınarak haklarında 5607 sayılı 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefetten işlem başlatıldı. Şüpheli şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Etiketler :