Konya'da kaçakçılığa geçit yok!

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Karatay'da bir iş yerinde gümrük kaçağı sigara ve tütün ürünlerinin depolandığı bilgisine ulaştı. İş yerine baskın düzenleyen ekipler 150 bin adet boş makaron, 1.600 paket doldurulmuş sigara, 880 paket nargile tütünü, 15 paket kıyılmış tütün, 10 adet elektronik sigara ve 35 adet elektronik sigara kiti ele geçirdi.
Konya'da kaçakçılığa geçit yok!

Konya Emniyeti devletin vergi kayıplarının, haksız kazanç ve haksız rekabetin önlenmesi adına kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarla milyonlarca liralık verginin kaybolmasının önüne geçiliyor. Bu kapsamda Konya’da yürütülen çalışmalarda yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara ve tütün mamulü ele geçirildi.

GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA VE TÜTÜN ÜRÜNLERİ DEPOLANMIŞ

Konya Emniyeti’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesinde 1 iş yerinde gümrük kaçağı sigara ve tütün ürünlerinin depolandığı bilgisine ulaştı. Bilgi üzerine ekipler operasyon için düğmeye bastı.

150 BİN ADET BOŞ MAKARON

İş yerine baskın düzenleyen ekipler 150 bin adet boş makaron, 1.600 paket doldurulmuş sigara, 880 paket nargile tütünü, 15 paket kıyılmış tütün, 10 adet elektronik sigara ve 35 adet elektronik sigara kiti ele geçirdi.

Ele geçirilen ürünlere Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında ekipler el koydu. Konuyla ilgili gözaltına alınan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Etiketler :