Konya'da kaçakçılıkla mücadelede 2 ayrı adrese baskın

Konya Emniyeti'nin kaçakçılıkla mücadelesi sürdürüyor. Ekiplerin iki ayrı operasyonda 34 adet gümrük kaçağı tır lastiği ve 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 39 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirdiği öğrenildi.
Konya'da kaçakçılıkla mücadelede 2 ayrı adrese baskın

EMNİYET EKİPLERİ BU KEZ DE LASTİK KAÇAKÇILARINI YAKALADI

Konya Emniyeti devletin vergi kayıplarının, haksız kazanç ve haksız rekabetin önlenmesi adına kaçakçılıkla mücadelesini sürdürüyor. KOM ekipleri çok sayıda gümrük kaçağı tır lastiğinin kente girdiği bilgisinin ardından operasyon için düğmeye bastı, lastiklerin yanı sıra çok sayıda kaçak cep telefonu da ele geçirildi.

emniyet-ekipleri-bu-kez-de-lastik-kacakcilarini-yakaladi.jpg

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin Konya’da operasyonları sürüyor. Ekiplerin hedefinde bu kez alışıldığı gibi sigara kaçakçıları değil tır lastiği kaçakçıları vardı. Polis ekipleri yasa dışı yollarla ülkeye sokulan ve piyasaya sürülmek üzere onlarca tır lastiğinin zulalandığı depoyu tespit etmek için çalışmalara başladı.

Kısa süre içerisinde Selçuklu ilçesi Zafer Sanayi içerisinde bir iş yerine operasyon düzenleyen ekipler 34 adet gümrük kaçağı tır lastiğini ele geçirdi. Polis, lastikleri satma hazırlığındaki 1 kişiyi gözaltına alarak hakkında adli işlem başlattı.

cep-telefonu-kacakcilari-da-ekiplerden-kacamadi.jpg

CEP TELEFONU KAÇAKÇILARI DA EKİPLERDEN KAÇAMADI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesi Cemil Çiçek Caddesi üzerinde şüphe üzerine bir aracı durdurarak araç içerisinde arama gerçekleştirdi. Araçta yapılan aramada 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 39 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Etiketler :