Konya'da kar yağışını duyan vatandaşlar buraya akın etti

Konya'da dün akşam saatlerinde etkisini gösteren yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.

Konya'da kar yağışını duyan vatandaşlar buraya akın etti

Konya'nın Seydişehir ilçesinde dün akşam saatlerinde etkisini gösteren yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Vatandaşlar, hafta sonu yağan karı görmek için Alacabel'e akın etti.

aw594731-06.jpg

Seydişehir-Antalya kara yolu Alacabel mevkiinde etkili olan kar yağışının durmasının ardından Seydişehir ve Manavgat ilçelerinden vatandaşlar, hafta sonunu fırsat bilerek kar görmek için Alacabel bölgesine akın etti.

aw594731-02.jpg

Bölgeye gelen ailelerin kimisi kartopu oynayıp, kimisi kardan adam yaparken bol bol da fotoğraf çekti.

aw594731-05.jpg

Manavgat'tan kızları ile birlikte Alacabel'e gelen Mükremin Topal, dünden beri sağanak yağış olduğunu söyleyerek "Alacabel'de kar yağdığını duyduk. Çocuklarla bugün sabah yola çıktık geldik.

aw594731-03.jpg

Güzel bir gün, eğlenceli bir gün. Zaten benim tek zaafım kar" dedi.

aw594731-04.jpg

Kaynak:İHA