Konya'da kardeşini sokak ortasında öldüren zanlı tutuklandı

Konya'nın Çumra ilçesinde tartıştığı kardeşi Lokman K.'yi (48) tüfekle öldürdükten sonra kaçan Özkan Harun K. (54), polis tarafından yakalanarak tutuklandı.
Konya'da kardeşini sokak ortasında öldüren zanlı tutuklandı

Konya'da, tartıştığı kardeşi Lokman K.'yi (48) tüfekle öldürdükten sonra kaçan Özkan Harun K. (54), polis tarafından yakalandı. Özkan Harun K.'nin, kardeşini miras meselesinden öldürdüğü ortaya çıkarken, olay anı da kameraya yansıdı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında, Çumra ilçesi İzzetbey Mahallesi'nde meydana geldi. Özkan Harun K., sokak ortasında kardeşi Lokman K.'ye tüfekle ateş ederek, olay yerinden kaçtı. Bu anlar ise güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Kanlar içinde yere yığılan Lokman K. de çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekibince ambulansla Çumra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Lokman K., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Otomobiliyle kaçan Özkan Harun K., suç aleti tüfekle polis tarafından akşam saatlerinde yakalandı. Özkan Harun K.'nin, aralarındaki miras meselesi nedeniyle kardeşi Lokman K. ile tartışıp ayrıldıktan sonra evden tüfek getirerek ateş ettiği belirlendi.

Şüpheli ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde olayda kullandığı suç aleti tüfek ile birlikte Çumra yakalanmıştı.

Kanlı biten tartışmanın miras meselesinden dolayı gerçekleştiği anlaşıldı. İki kardeşin daha önce de miras sebebiyle kavga ettiği öğrenildi.

Polis ekiplerince yakalanan cinayet zanlısı Harun Karagöz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da cinayet! Kardeşini sokak ortasında vurdu

Konya'da sokak ortasındaki cinayetin sebebi belli oldu

Konya'da sokak ortasındaki cinayetin sebebi belli oldu

Konya'da sokak ortasındaki cinayetin sebebi belli olduÖLDÜRÜLEN LOKMAN K

Kardeşlerin cinayetle biten miras kavgası kameraya yansıdı

Kardeşlerin cinayetle biten miras kavgası kameraya yansıdı

İlgili Haberler
Etiketler :