Konya'da kaybolan 400 bin TL sahibine böyle geri döndü

Konya’da yaşayan 60 yaşındaki Mümine Göz’ün doğadan ot toplayıp, satarak biriktirdiği içerisinde 400 bin TL’lik para ve altın dolu çantası polis tarafından bulundu. Çok mutlu olduğunu belirten Göz, “Allah polisimizden razı olsun. Benim paramı bulup getirdiler. Helal para olduğu için bana geri geldi” dedi.
Konya'da kaybolan 400 bin TL sahibine böyle geri döndü

Selçuklu ilçesinde yaşayan Mümine Göz, 25 Mayıs günü evinden çıkıp dolaşırken, içerisinde para ve altın bulunan çantasını trafonun üzerine bıraktı. Döndüğünde parasını yerinde bulamayan Göz, polise gidip müracaatta bulundu.

400-bin-tl-1-2.jpg

EKMEK SANIP ALMIŞLAR

Selçuklu Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarından poşeti bir çiftin aldığını belirledi. Çiftin oturduğu Yukarı Pınarbaşı Mahallesine giden polis, Sadettin (58) ve Şükran Ekdi’nin (60) aldıkları poşeti çöp kutusuna attıklarını öğrendi. Çöp kutusunu arayan polis içerisinde 400 bin TL olan para ve altını buldu. Bulunan para ve altın Mümine Göz’e teslim edildi.

400-bin-tl-3.jpg

Çok mutlu olan Mümine Göz, “Ot toplayarak bu parayı biriktirdim. Bulan polisimizden Allah razı olsun. Onlar hep dua ediyorum Helal paraydı ve para bana geri geldi” dedi. Mümine Göz’ün oğlunun kanser tedavisi gördüğü belirtildi.

400-bin-tl-1.jpg

Etiketler :